آگهی های ویژه سمپاشی

هیچ موردی یافت نشد .

موارد مهم در سمپاشی حشرات


این موجودات دردسر ساز حتی از طریق فاضلاب به داخل خانه نفوذ می کنند و علاوه بر ظاهر چندش آور حاوی آلودگیها و مواد آلرژی زایی هستند که به خصوص برای بچه ها ، سالمندان ، خانم های باردار و بیماران ریوی خطرساز می باشد. تحقیقات نشان داده است که سوسک ها حامل باکتریهای اسهال، وبا و حتی تب تیفوئید هستند و آنها را از فاضلاب به خانه ها منتقل می کنند. علاوه بر این سوسک ها حامل تخم کرم های انگلی هستند که ورود آنها به خانه مشکلات جدی برای سلامت انسان ایجاد خواهد کرد.
 برای راحت شدن از شر این موجودات موذی و بیماریهای حاصل از آنها اقدام به سمپاشی علیه آنها اجتناب ناپذیر است ولی موارد مهمی در سمپاشی حشرات وجود دارد که همه باید به آنها توجه کنیم زیرا خود سموم نیز ممکن است در صورت عدم استفاده صحیح برای اعضاء مجتمع و خانواده مضر باشد و حتی مسمومیت ایجاد کند.
اولین کاری که برای سمپاشی حشرات باید انجام دهید مشورت با یک کارشناس سمپاشی در رابطه با حشراتی است که شما را کلافه کرده اند. سپس در رابطه با نکات ایمنی سمپاشی از وی اطلاعات کسب کنید تا در ایمن ترین حالت ممکن محل را سمپاشی کرده و از شر حشرات آزار دهنده راحت شوید. همچنین مدت زمان باقی ماندن سم را در محل مورد نظر قرار دهید تا دچار مسمومیت با آن نشوید.
نکات مهم در سمپاشی حشرات:
 ۱- خرید سم مناسب جهت سمپاشی حشرات
 با وجود سموم فراوان در بازار شما قطعا برای انتخاب بهترین سم جهت سمپاشی حشرات باید با یک کارشناس سمپاشی خانگی مشورت کنید. برای این منظور نوع حشرات موجود در منزل را نیز باید مورد توجه قرار دهید و بر اساس شیوع حشرات سم مناسب جهت سمپاشی حشرات را با مشورت کارشناس انتخاب کنید.
 ۲- بهترین زمان سمپاشی حشرات
 همه ما فکر می کنیم که با آغاز فصل گرما که حشرات بیشتر می شوند باید اقدام به سمپاشی کنیم در حالیکه این کار درست نیست و کارشناسان سمپاشی معتقدند که سمپاشی حشرات باید در فصل پاییز و زمستان که فصل تخم ریزی حشرات است صورت بگیرد تا با از بین رفتن تخم ها دیگر در فصول گرم شاهد حضور این حشرات موذی در محل زندگی خودمان نباشیم.
علاوه بر این باید بدانید که به اعتقاد کارشناسان سمپاشی حشرات باید در زمانی که آنها فعالیت کمتری دارند صورت بگیرد. مثلا سمپاشی سوسک ها باید غروب یا شب صورت بگیرد چون آنها در طول روز فعالیت می کنند و برعکس برای انواع کک و ساس که شب ها فعال هستند سمپاشی باید صبح صورت بگیرد. برخی حشرات مانند پشه ها و کرم ها نیز به زمان خاصی برای سمپاشی نیاز ندارند و باید هر چه سریعتر با سمپاشی آنها را از بین برد.
۳- محل سمپاشی
به اعتقاد کارشناسان سمپاشی اگر از حضور حشراتی مثل سوسک و ساس و کنه خسته شده اید و برای سمپاشی مصمم هستید باید کل خانه را به صورت یکجا سمپاشی کنید و سمپاشی حیاط یا زیر زمین یا یکی از واحدهای آپارتمان به تنهایی نتیجه نخواهد داد زیرا این حشرات از واحدهای مجاور و جاهای دیگر مجددا به  منزل شما نفوذ خواهند کرد.
نکات ایمنی مهم قبل از سمپاشی حشرات
سمپاشی حشرات کار دشواری است که حتما باید قبل از آن آمادگی کسب کنید تا باعث نتیجه معکوس و مسمومیت شما نشود.
۱- انتخاب سم مناسب بر اساس توصیه کارشناس
۲- مطالعه برچسب سم و روش استفاده از آن
۳- آماده کردن محیط و خارج کردن افراد خصوصا بچه ها و سالمندان
۴- برداشتن مواد خوراکی و آشامیدنی در محل سمپاشی حشرات
۵- تعیین بهترین زمان سمپاشی بر اساس نوع حشرات
 نکات ایمنی مهم حین سمپاشی حشرات
۱- برای سمپاشی از لباس های پوشیده و کفش و ماسک استفاده کنید.
۲- سم را بو نکنید و تا پایان کار از خوردن و آشامیدن و استعمال دخانیات اجتناب کنید.
۳- موقع سمپاشی خانه و هر محیط بسته ای پنجره ها را باز نگه دارید.
۴- حداقل زمان مورد نیاز درج شده روی برچسب سم برای ورود مجدد به محیط سمپاشی شده را حتما رعایت کنید.
۵- در زمان تهیه محلول سمپاشی در جهت موافق جریان هوا و باد بایستید.
۶- در صورت مجاز بودن خانه را به صورت نقطه ای و لکه ای سمپاشی کنید نه بصورت کلی تا آلودگی سطوح به سم به حداقل برسد.
۷ – در صورت امکان از سمومی استفاده کنید که فقط نیاز است درزها و شکاف ها با آن سمپاشی شود.
۹ – دقت کنید که سم را بیش از غلظت پیشنهادی روی برچسب آن بکار نبرید.
نکات ایمنی مهم پس از سمپاشی حشرات
۱-دست های خودتان را با آب و صابون شسته و فورا دوش بگیرید.
۲- تمامی لباسهای آلوده شده به سم را با شوینده مناسب شسته و در معرض نور خورشید قرار دهید.
۳- سم را در ظرف اصلی خود و دور از دسترس کودکان قرار دهید.
۴- ظروف آلوده شده با سم را طبق دستورالعمل درج شده بر روی برچسب سم بشویید.