آگهی های ویژه آشپزی و شیرینی پزی - کرمان

هیچ موردی یافت نشد .

راه اندازی شغل قنادی و شیرینی پزی


آموزش راه اندازی شغل قنادی و شیرینی پزی
رعایت کردن نظافت و بهداشت و تمیزی از باکیفیت ترین و با اهمیت ترین کار می باشد به همین علت مواد غذایی باید بهداشتی و ظروف تمیز و با استفاده از دستکش های مخصوص در پخت و تهیه شیرینی باشد جهت جلوگیری از فاسد شدن شیرینی ها باید در یخچال نگهداری کنند.
کارگاه کلوچه پزی و شیرینی پزی؛ تهیه انواع شیرینی های تر,خشک,کیک,بیسکویت,شکلات,کلوچه و… می باشد.
مقدمات و الزمات مورد نیاز جهت راه اندازی شغل قنادی
گذراندن دوره آموزشی به مدت 3 ماه (110ساعت) و تهیه ابزار و وسایل لازم مانند:فرگاز، همزن برقی، قالب های مخصوص شیرینی,آرد، نشاسته,شکر,شیر,تخم مرغ,روغن,کاکائو, هل,وانیل,کنجد,کشمش,گردو, ‌پودر نارگیل,پودر پسته,خامه,ژلاتین و… است.
نیازمندی های آموزشی شغل
آشنایی مقدماتی با انواع وسایل شیرینی پزی به صورت شفاهی به مدت 2 ساعت
 طرز تهیه انواع شیرینی ها و کیک ها به طور صحیح به صورت عملی به مدت 80 ساعت
 نحوه رعایت کردن بهداشت جهت تهیه هر یک از شیرینی ها به صورت عملی و به مدت 3 ساعت
 نحوه تزئین هر یک از شیرینی ها، کیک ها جهت زیباتر شدن و جذب مشتری به صورت عملی و به مدت 10 ساعت
 نحوه بسته بندی کردن شیرینی ها در ظروف یکبار مصرف به صورت عملی و به مدت 10 ساعت
بررسی قابلیت افزایش ظرفیت
از آنجا که در مراسم گوناگون (مانند اعیاد، جشن های عروسی، تولد، زیارت و حتی عزاداری ها) از انواع شیرینی ها، بیسکویت ها و کلوچه های محلی استفاده می شود لذا در هر زمانی متقاضیان بسیاری خواهد داشت و می توان این شغل را تا چندین برابر افزایش داده و به تهیه شیرینی های خانگی اقدام نمود. بنابراین پیش بینی می شود تعداد 50 کارگاه با ظرفیت 250 نفر راه اندازی شود.
برآورد تعداد فرصت های شغلی جدید
در جامعه ما از این کسب و کار در مصرف شیرینی های فرنگی مرسوم شده (مانند شیرینی ناپلئونی,دانمارکی,انواع شیرینی های خشک,شکلات ها,کیک ها و …) و از سوی دیگر شیرینی های محلی,جای خود را در فرهنگمان حفظ کرده است. بنابراین تهیه انواع شیرینی ها (فرنگی و محلی) در هر زمان و مکانی، متقاضیان بسیاری خواهد داشت.
امکانات و مواد موردنیاز:
وسایل: یخچال صنعتی قنادی، ست کامل یخچال کیک و شیرینی هایپرمارکتی،‌ یخچال و ویترین شیرینی فروشی، فر بزرگ شیرینی‌پزی، دستگاه همزن برقی صنعتی، قهوه‌جوش صنعتی، مخلوط‌کن بزرگ صنعتی، قالبهای مخصوص شیرینی پزی
مواد: نشاسته، شکر، کاکائو، کنجد، کشمش، گردو، پسته، خامه، آرد مخصوص شیرینی‌پزی، شکر سفید و شکر قهوه‌ای، قهوه، شکلات، شیر,وانیل,زعفران
 انواع پودر و ژله، انواع اسانس‌ها، بیکینگ‌پودر، انواع مغزهای آجیل، انواع میوه خشک، خامه، انواع میوه تازه،‌پودر قند و …
سرمایه گذاری لازم و سود دهی:
حداقل سرمایه مورد نیاز 50میلیون تومان و متراژ فضای مورد نیازش 18متر است. اما این رقم تا یک میلیارد تومان و در فضایی 300متری هم قابل افزایش است. برای ورود به بازار تولید کاغذ و قالب شیرینی به حداقل 500میلیون تومان سرمایه اولیه و حدود 300متر فضا نیاز است.
زمین مورد نیاز: حداقل متراژ تعیین شده توسط اتحادیه قنادان 18متر است.
پیدا کردن مکان مناسب، برگ برنده این کار است
یک قنادی متوسط باید روزانه بین 50 تا 100 کیلو فروش داشته باشد.
به صورت معمول بیش از 40% فروش روزانه یک قنادی سود خالصی است که به دست می‌آید.
نیروى انسانى لازم
دراین کار مانند تمام کارهاى دیگر نیاز به پرسنل خاص خود دارد که باید تحصیل کرده باشند. کارگران باید حداقل میزان سواد تا دیپلم باشند و سابقه در کار شیرینى پزى داشته باشند. مانند:چند شاگرد, استادکار ماهر, فروشنده یا حسابدار و…
برآورد مدت زمان لازم جهت راه اندازی شغل
گذراندن دوره آموزشی به مدت 3 ماه و تهیه وسایل شیرینی پزی به مدت حداکثر یک هفته.
مسائل قانونى
شیرینى فروشى باید از لحاظ ایمنى کامل باشد زیرا ما در آن با وسایل گاز سوز فراوانى سروکار داریم تا در امکان بروز هرگونه خطرى بتوانیم آن را به حداقل برسانیم.
تمام پرسنل و همچنین ساختمان و تمام چیزهایى که با این شغل سروکار دارند باید بیمه کامل شوند تا اگر خدایى نکرده خطرى پیش آمد نگران جبران آن نباشیم.
پرداخت مالیات یکى از وظایف شرعى محسوب مى شود و در عین حال به چرخه ى اقتصادی کشور نیز کمک مى کنند و ما تصمیم داریم که با مراجعه به اداره مالیات میزان مالیات بر درآمد خود را حساب کنیم.
مجوزها:
برای این کار لازم است تا مجوزهاى لازم را بگیریم و زمینه را براى تاسیس کارمان فراهم کنیم.
مجوزها از طریق نهادها و سازمان های مختلف صادر می شود.
فعالان صنف قنادان مجوزهای خود را از اتحادیه قنادان دریافت می کنند. پروانه کار این واحدها بعد از صدور گواهی حسن سابقه کار از سازمان هایی چون اماکن و گواهی پزشکی و سلامت از اداره بهداشت و داشتن مکان صادر می شود. همچنین برای واحدهای صنعتی مانند کارخانه های تولید کیک و کلوچه به دلیل وجود بند استاندارد، باید از این سازمان مجوزهای لازم را دریافت کنند.
همچنین در این حوزه مجوزهای سازمان غذا و دارو نیز مورد نیاز است. ثبت کسب وکارهای واحدهای صنعتی نیز در اتاق بازرگانی و سازمان صنعت، معدن و تجارت هر استان انجام می شود. مجوزهای صادرات و واردات را نیز باید از این سازمان ها دریافت کنید.