آگهی های ویژه تعمیرات مبلمان - اصفهان

هیچ موردی یافت نشد .

تعمیر مبلمان


در خانه‌های امروزی استفاده از مبلمان بسیار رایج است و کمتر خانه‌ای را می‌توان یافت که مجهز به مبلمان یا اصطلاحا «مبله» نباشد. مبلمان‌ها طرح‌های بسیار مختلفی دارند و بنا به سلیقه افراد از جنس‌های مختلفی مانند مبلمان چوبی، مبلمان فلزی در سبک‌های مختلف مبلمان راحتی، مبلمان استیل، مبلمان اداری ساخته می‌شوند. مبلمان‌ها در سبک‌های مختلف اسپرت، راحتی، کلاسیک نیز طراحی می‌شوند که در هر مدل از متریال و الیاف گوناگون پارچه مورد استفاده شده است. از آن جهت که مبلمان جز وسایل بسیار کاربردی و پر استفاده‌ی خانه محسوب می‌شود، باید در امر نگه‌داری از آن‌ها و تعمیر مبلمان دقت بسیاری داشت و هر چند وقت یک‌بار تعمیرات مربوط به آن را در دستور کار قرار داد.

تعمیرات مبلمان و سرویس‌خواب
تعمیر مبلمان اداری، راحتی، استیل، چرمی، پارچه ای و...
ساخت سرویس خواب، کمد، ویترین و تمامی منسوجات چوبی
تعمیر و تغییر مدل رویه مبلمان
رنگ کاری مبلمان و منسوجات چوبی
چرا تعمیر مبلمان اهمیت دارد؟
در هر خانه معمولا خانم‌ها به دکوراسیون داخلی منزل و وسایل آن اهمیت بیشتری می‌دهد و قطعا وسایل منزلِ یک خانمِ با سلیقه باید همیشه «نو نوار» و مرتب باشد. شاید برای برخی جای سوال باشد که آیا مبلمان نیاز به تعمیر دارند؟  ! پاسخ این سوال بسیار ساده است زیرا قطعا وسایل پرکاربرد نیاز به تعمیرات بیشتری دارند تا عمر طولانی‌تری داشته باشند . اما چه زمان تعمیر مبلمان نیاز است؟  پاسخ این سوال با توجه به نوع مبلی که استفاده می‌کنید داده می‌شود. اگر محل نشیمن مبلمان شما دارای تو رفتگی‌های بزرگ است و یا پایه یا دسته آن شکستگی دارد حتما باید برای تعمیر مبلمان خود دست به کار شوید.
ضمن این‌که به‌خاطر داشته باشید حتما از متخصصین تعمیرات مبلمان استفاده کنید و از آنها بخواهید از بهترین جنس کلاف برای نشیمن‌گاه مبلمان استفاده کنند تا مبل طولِ عمر بالاتری داشته باشد.
ایرادات رایج مبلمان و تعمیر آن
یکی از ضروری‌ترین وسایلی که در فضای هر خانه یا محیط کاری باید استفاده شود، مبلمان است. معمولا مبلمان بسته به نوع و کاربرد آن‌ها در هر محیطی پس از گذشت مدت زمانی دچار تغییراتی می‌شوند. گاهی اوقات ایرادات مبل به اندازه‌ای است که چاره‌ای به جز تعویض آن‌ها وجود ندارد اما در برخی موارد می‌توان با رفع ایرادات مبلمان آن‌ها را مثل روز اول زیبا و کاربردی ساخت.
تعمیر نشیمن مبل
یکی از ایرادات رایج که معمولا برای مبلمانی که بسیار کاربردی هستند و میزان استفاده از آن‌ها در طول روز بسیار زیاد است، فرو رفتگی‌هایی است که بر روی نشیمن مبل ایجاد می‌شود که ظاهر بسیار بدی به مبل می‌دهد و از زیبایی آن می‌کاهد. برای حل این مشکل می‌توان به جای صرف هزینه‌های گزاف جهت تعویض مبل، آن را تعمیر کرد. بهتر است کار تعمیر نشیمن مبل را به دست تکنسین‌های ماهر و با تجربه سپرد تا بتوانند با انتخاب بهترین نوع لایه زیرین مبل، دوباره مبلمان شما را مثل روز اول کنند.
انواع لایه نشیمن برای مبل
لایه‌هایی که در ساختار اصلی مبل در قسمت نشمن استفاده می‌شوند می‌تواند اسفنج، فوم، الیاف ویسکوز، فنر، لایکو یا تسمه کشی باشد که هر کدام از این موارد تعمیرات خاص خودش را دارد. به طور معمول بهترین لایه‌ای که می‌توان برای نشیمن مبل از آن استفاده کرد، لایکو است. لایکو ورق‌های نازکی از پنبه و پلی استر است که طول عمر بالایی دارد و میزان تحمل فشار آن نیز بسیار زیاد است. پس هنگام تعمیر نشیمن مبل حتما به لایه کار شده در زیر نشمن دقت کنید و در صوت نیاز آن را تعویض کنید.
گاهی اوقات به خاطر شل شدن یا خراب شدن فنرهای زیرین مبل نیز ممکن است یک فرورفتگی عمیقی بر روی مبل ایجاد شود. در چنین مواردی برای تعمیر مبل بایستی فنرها را کشیده و دوباره به سرجای خود قلاب کنید و یا اگر خراب شده‌اند باید آن‌ها را تعویض کنید که معمولا انجام این کار به تنهایی امکان پذیر نیست پس بهتر است از تکنسین مربوطه کمک بگیرید.
چگونه پارچه مبل را تعویض کنیم؟
تعویض پارچه مبل یکی از کارهایی است که دست کم یک بار در سال در هر خانه‌ای نیاز است انجام شود تا رنگ و بوی تازه‌ای به فضای خانه بخشیده شود. معمولا در خانه‌های ایرانی یک دست مبل راحتی در حال خصوصی برای استفاده شخصی وجود دارد و یک دست مبل دیگر که عمدتا استیل یا سلطنتی هستند برای فضای پذیرایی در نظر گرفته می‌شود. از آنجا که افراد خانه بیشتری استفاده را از مبلمان فضای حال خصوصی دارند، این مبلمان زودتر تغییر شکل می‌دهند یا بافت پارچه آن‌ها مورد آسیب و خرابی قرار می‌گیرد.

مسلما تهیه مبلمان جدید همراه با هزینه‌های چند میلیون تومانی است از این رو تعمیر مبلمان و یا تعویض پارچه مبلمان می‌تواند از نظر اقتصادی به صرفه‌تر باشد در نتیجه بهتر است یا کار تعمیرات مبل و تعویض پارچه مبلی را به دست افراد ماهر و با تجربه بسپارید و یا خودتان تا دیر نشده است دست به کار شوید.
برای تعویض پارچه مبل از کجا شروع کنم؟
اگر جز افرادی هستید که اهل کارهای فنی هستید و از تعمیر وسایل مختلف لذت می‌برید و قصد دارید خودتان تعمیر مبل یا تعویض پارچه مبل را عهده‌دار شوید باید با دقت بسیار زیاد این کار را انجام دهید و اما اگر احساس می‌کنید از عهده این کار بر نمی‌آیید می‌توانید از اهالی این فن برای تعویض مبلمان خود کمک بگیرید.
اگر قصد دارید خودتان پارچه مبلمان خود را عوض کنید در ابتدا بایستی به آرامی پارچه مبل را از کلاف آن جدا کنید. معمولا پارچه مبلی به کمک چسب مخصوص یا دوخت و منگنه به کلاف متصل شده است که در هر دو حالت باید با دقت از یکدیگر جدا شوند.
پس از جدا کردن پارچه آن را بر روی یک سطح صاف پهن کنید و با دقت اندازه‌های دقیق آن را یادداشت کنید تا بتوانید هنگام خریداری پارچه جدید ابعاد و اندازه دقیق را بیان کنید. سعی کنید همیشه کمی بیشتر از اندازه‌های یادداشت کرده پارچه را تهیه کنید زیرا پخشی از پارچه پس از دوخت داخل کار می‌روند در نتیجه برای نداشتن کسری بهتر است همان ابتدا متراژ بالاتری را تهیه کنید.
جنس پارچه که برای مبلمان خود انتخاب می‌کنید بسیار مهم است. معمولا برای پارچه مبلی انواع پارچه‌ها به جنس کتان، پشم، چرم، فوم و … وجود دارد که در طرح و رنگ متنوعی دسته بندی شده است. معمولا از پارچه‌های پشمی و مخملی که میزان پرزدهی بالایی دارند کمتر برای مبلمان استفاده می‌شود و از پارچه‌های گلدوزی شده با سایه‌های براق و طرحدار برای مبلمان فضای پذیرایی استفاده می‌شود. بهترین انتخاب پارچه برای مبلمان فضای حال خصوصی می‌تواند یک پارچه ساده با رنگ متناسب دکوراسیون باشد.
پس از انتخاب پارچه نوبت به کار رویه دوزی است. پیشنهاد ما به شما این است که اگر جلوه فضای داخلی خانه شما برایتان اهمیت دارد و دوست دارید فضای خانه شما با مبلمان بسیار شیک تزیین شود، کار رویه دوزی مبلمان را به یک رویه دوز بسیار ماهر بسپارید. قطعا افراد ماهر و کاربلد بسیار زیادی هستند که تجربه بسیار زیادی در تعویض رویه پارچه مبل دارند و می‌توانند این کار را با دقت بسیاری برای شما انجام دهند.
پس از دوخت پارچه به مبل نوبت به مرحله رویه کوبی است. منظور از رویه کوبی کشیدن پارچه بر روی مبل برای فرم گرفتن طبق قالب مبل است. ممکن است این کار در نگاه اول بسیار آسان و سطحی به نظر برسد اما از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است. اگر کار رویه کوبی مبل به خوبی انجام شود پارچه به صورت یکدست بر روی مبلمان قرار می‌گیرد و تمام گوشه‌های آن صاف و بدون چروک خواهد بود.
آیا تغییر پارچه (رویه) و رنگ مبل جز تعمیر مبلمان به شمار می‌آید؟
فرقی نمی‌کند از مبلمان استیل (فلزی) استفاده می‌کنید یا مبلمان چوبی، زیرا پس از مدتی بر اثر وارد شدن ضربه و یا هنگام اسباب‌کشی ممکن است چوب یا استیل مبل ضربه‌ ببیند و منجر به رنگ پریدگی آن شود، همچنین در برخی موارد شما قصد تغییر دکوراسیون منزل خود را دارید در نتیجه می‌توانید به جای هزینه دوباره برای خرید مبلمان جدید، مبلمان فعلی را دوباره رنگ بزنید. برای این کار نیز نیاز به متخصصین تعمیرات مبلمان دارید. سرویس دهندگان طرف قرارداد با استادکار با ارایه بهترین خدمات می‌توانند تمام امور مربوط به رنگ زدن دوباره مبلمان شما را به‌عهده بگیرند.

در مورد پارچه مبلمان نیز قطعا پس از مدتی استفاده از مبلمان سطح رویی پارچه نازک و یا در برخی موارد پاره می‌شود. در نتیجه تعویض پارچه یا رنگ زدن دوباره بدنه مبلمان نیز مربوط به امور تعمیرات مبلمان می‌شود که شما می‌توانید با استفاده از تیم تخصصی و ماهر استادکار رنگ تازه‌ای به دکوراسیون داخلی منزل خود ببخشید.
قیمت تعمیر مبلمان چقدر است؟
تخمین قیمت واقعی تعمیر مبلمان نیاز به بررسی و مشاهده مبلمان دارد، زیرا بسته به نوع تعمیراتی که شما می‌خواهید قیمت‌ها متنوع است. خدماتی که تیم تخصصی استادکار برای شما ارایه می‌دهد شامل تعمیر و تعویض رویه مبلمان، تعمیر و تغییر مدل رویه مبلمان، طراحی و ساخت مبلمان و رنگ‌کاری چوب است.
اگر به طور میانگین بخواهیم یک پروژه تعمیر مبلمان را قیمت‌گذاری کنیم می‌تواند این هزینه بین ۲۰۰ و ۶۰۰ هزار تومان محاسبه کنیم. البته خدمات جزئی‌تری نیز وجود دارد که با قیمت های بین ۳۰ تا ۹۰ هزار تومان قابل انجام است و همین‌طور در پروژه‌های ساخت سرویس و طراحی مبلمان سفارشی این مبالغ می‌تواند تا چند میلیون تومان نیز افزایش یابد.