آگهی های اتوماسیون صنعتی

1402/01/30
میز تخته کار پلی اتیلن نما شیشه ای

میز تخته کار پلی اتیلن نما شیشه ای به منظور استفاده در قصابی – مرغ فروشی و آشپزخانه های صنعتی جهت خرد کردن مرغ و ماهی استفاده می شود. همچنین رویه میز تخته کار از تفلون قطر ۵ سانت پلاستیک فشرده استفاده می شود. بنابراین در برابر ضربات چاقو مقاوم می باشد. همچنین دور میز دارای لبه با نما شیشه و کناره ها ورق استیل طراحی شده است.

steelkala / تلفن :--

1402/02/13
دستگاه فر مخصوص کله پزی

فر طباخی دستگاه فر مخصوص کله پزی فر طباخی یا فر کله پزی این مدل دستگاه طباخی دارای یک دیگ بزرگ جهت پخت کله و پاچه و یک سینی جهت گرم نگه داشتن کله پاچه می باشد. بنابراین در زیر هر کدام از دیگ ها و سینی یک شعله قرار میگیرد. زیرا قسمت زیر فر کله پزی به صورت دو جداره می باشد. قسمت بالای فر کله پزی هود و فن قرار میگرد. جنس رویه فر از ورق استیل کار می شود و ورق داخلی فر از ورق گالوانیزه می باشد زیرا به این وسیله بدنه دستگاه کله پزی گرم نمی شود. بنابراین جداره فر طباخی از پشم شی

steelkala / تلفن :--

1402/02/30
دستگاه مرغ بریانی شش سیخ فست فود

دستگاه جوجه گردان ۶ سیخ یا پاچینی شش سیخ برای بریان کردن مرغ و بال و کتف در فست فود ها استفاده می شود . بنابراین دستگاه مرغ بریانی شش سیخ از مشعل های خطی جهت ایجاد گرمایش استفاده می کند . زیرا مشعل های دستگاه جوجه گردان از گاز شهری یا گاز کپسولی برای روشن شدن استفاده می کند. و همچنین دستگاه مرغ بریانی دارای موتور پر قدرت به منظور چرخاندن سیخ ها می باشد .

steelkala / تلفن :--

1402/03/17
فر پخت پیتزا ۴ – ۶ – ۹ – ۱۲ – ۱۸ بشقاب

فر پیتزا صندوقی فر پخت پیتزا ۴ – ۶ – ۹ – ۱۲ – ۱۸ بشقاب فر پیتزا صندوقی جزء تجهیزات پخت پیتزا درفست فود می باشد .فر پیتزا یک طبقه دو طبقه در ظرفیت های فر پیتزا ۶ بشقاب , فر پیتزا ۹ بشقاب , فر پیتزا ۱۲ بشقاب تولید می شود. فر پیتزا ۶ بشقاب و فر پیتزا ۹ بشقاب به صورت دوجداره ساخته می شود و فر پیتزا ۱۲ بشقاب به صورت سه جداره ساخته می شود. فر پیتزا بنا به سفارش مشتری به صورت ۲ طبقه و پایه دار ساخته می شود. داخل فر پیتزا آجر مخصوص تنور که نسوز می باشد به کار می رود. جنس فر پیتزا از ورق

steelkala / تلفن :--

1402/03/28
پیشخوان ویترینی

میز زیر ترازو به منظور استفاده در فروشگاه ،قنادی یا شیرینی فروشی و رستوران ها جهت قرار دادن ترازو و استفاده به عنوان میز حسابداری مورد استفاده قرار میگیرد .همچنین پیشخوان زیر ترازو یا میز دخل در ابعاد مختلف و شکل های مختلفی طراحی و تولید می شود. بنابراین جنس کانتر زیر ترازو از ورق استیل و شاسی کشی استیل می باشد براساس نیاز مشتری میتوان حالت ویترینی با نمای شیشه ایی و استیل طلایی برای پیشخوان ویترین مغازه ایجاد کرد.

steelkala / تلفن :--

1402/04/03
قابلمه شیردار و آبش دار برنج

دیگ آلومینیومی شیردار برای پخت برنج در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد که قابلیت آبکش کردن برنج را ندارند. بنابراین برای پخت برنج دیگر به روش سنتی عمل نمی شود. بنابراین دیگ چلوپز با ظرفیت ۳۶ کیلو برنج قابلیت پخت بدون آبکش کردن برنج را دارد. همچنین قابلمه روحی دارای آبکش در داخل و دارای شیر برای تخلیه آب در حال جوش برنج را دارد.

steelkala / تلفن :--

1402/04/05
مرغ بریانی صنعتی و خانگی

دستگاه جوجه گردان یا مرغ بریان یا دستگاه پخت پاچینی با قیمت ارزان و کیفیت عالی جهت بریانی کردن مرغ و جوجه در رستوران – فست فود – کترینگ و تهیه غذا مورد استفاده قرار میگیرد. جوجه گردان در اندازه های مختلف و با تعداد سیخ متفاوتی طراحی می شود .

steelkala / تلفن :--

1402/04/07
اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله زمینی

اجاق پلوپز آهنی ۴ شعله زمینی یا اجاق پلوپز چهار شعله پروفیلی در ابعاد ۸۵*۸۵ ساخته شده از پروفیل فولادی و دارای رنگ کوره ای به منظور استفاده در آشپزخانه های صنعتی رستوران ، تالار پذیرایی ، کترینگ ها ، هیئت ها به منظور قرار دادن دیگ های بزرگ روحی برای پخت برنج مورد استفاده قرار میگیرد. اجاق گاز زمینی چهار شعله به دو صورت ساده برای گاز کپسولی و اجاق کوره دار ۴ شعله برای گاز شهری طراحی و تولید می شود.

steelkala / تلفن :--

1402/04/11
گریل تخت روغنی – گریل ذغالی – گریل ترکیبی-اجاق رومیزی

دستگاه گریل رومیزی ( گریل ذغالی رومیزی – گریل روغنی رومیزی – گریل ترکیبی رومیزی ) جزء تجهیزات پخت فست فود می باشد . دستگاه گریل رومیزی در مدل های مختلف مانند: گریل ذغالی رومیزی , گریل روغنی یا گریل تخت رومیزی , گریل شیار دار و گریل ترکیبی رومیزی ساخته می شود.

steelkala / تلفن :--

1400/09/13
سینک تک لگن صنعتی زیر کابینتی

سینک تک لگن صنعتی زیر کابینتی سینک تک لگن صنعتی زیر کابینتی دارای یک لگن ظرفشویی – ساخته شده از ورق استنلس استیل ۳۰۴ زنگ ناپذیر – سینک ظرفشویی صنعتی زیر کابینتی دارای درب لولایی و ریلی

steelkala / تلفن :--

1399/04/18
مشاوره طراحي و راه اندازي كارخانجات نسل سوم تولید قير

مشاوره طراحي و راه اندازي كارخانجات نسل سوم تولید قير شرکت فنی مهندسی فناورگستر پيمان با استعانت از خداوند متعال اقدام به احداث و بالا بردن سطح کیفیت كارخانجات توليد قير و ايزوگام نموده است.

فناورگستر پیمان / تلفن :

1399/04/18
طرح توجیهی و امکان سنجی اقتصادی تولید قیر با کامفار

طرح توجیهی و امکان سنجی اقتصادی تولید قیر با کامفارمطالعات امکان سنجي، مطالعات کارشناسي است که قبل از اجراي طرح هاي سرمايه گذاري اقتصادي انجام مي گيرد.

فناورگستر پیمان / تلفن :



1399/04/18
تهیه و پشتیبانی کلیه تجهیزات مرتبط با صنعت نفت و گاز

تهیه و پشتیبانی کلیه تجهیزات مرتبط با صنعت نفت و گاز در تهرانپارس

فناورگستر پیمان / تلفن :

1399/04/18
کتاب تخصصی آشنایی با صنعت قیر

فناورگستر پیمان / تلفن :

1399/04/18
کتاب تخصصی آشنایی با صنعت عایق رطوبتی

کتاب تخصصی آشنایی با صنعت عایق رطوبتی در تهرانپارس

فناورگستر پیمان / تلفن :

1400/06/27
طراحی و ساخت پوزیشنر و فیکسچرهای روباتیک

فیکسچر اگزوز عقب و جلو خودرو فیدلیتی که تشکیل شده از دو مجموعه و شامل دوازده مقطع جوش می باشد.جوش با مقطع دایره و خطی و زیگزاگی در محور هفتم پوزیشنر به وسیله ربات جوشکاری می‌شود فرآیندهای طراحی و ساخت و برنامه نویسی و Teach و مهندسی جوش این پروژه تماماً در مجموعه شرکت فارکو انجام گرفته است.

سمیرا دستوم / تلفن :--

1402/11/17
برشکاری و خمکاری فلزات-دیبا لیزر

خــدمــات مــجــمــوعــه صــنــعــتــی دیــبــا لــیــزر : • طـراحـی (اتـوکـد،سـالـیـد،کـتـیـا) • بـرش لـیـزر انـواع فـلـزات تـا ضـخـامـت 20 مـیـل • خـمـکـاری CNC تـا طـول 3 مـتـر • جـوشـکـاری و مـونـتاژ (CO2,آرگـون) _ جوش لیزر • رنـگ پـودری و آبـکـاری • فـروش دسـتـگـاه هـای لـیـزر و خـم بـیـسـتـرونـیـک • فـروش انـواع قـطـعـات یـدکـی دسـتـگـاه هـای بـیـسـتـرونـیـک • نـصـب ، راه انـدازی و تـعـمـیـر دسـتـگـاه هـای لـیـزر و خـم بـیـسـتـرونـیـک بـرای مـشـاوره و اسـتـعـلام قـیـمـ

دیبا لیزر / تلفن :--

1398/10/21
قطعات آسانسور در اصفهان

قطعات آسانسور در اصفهان

داوین / تلفن :03145837162

1398/10/22
ریل آسانسور در اصفهان

ریل آسانسور در اصفهان

داوین / تلفن :031-45837162

1398/10/24
سیم بکسل آسانسور در اصفهان

سیم بکسل آسانسور در اصفهان

داوین / تلفن :031-45837162

1398/10/25
درب آسانسور در اصفهان

درب آسانسور در اصفهان

داوین / تلفن :031-45837162

1398/11/01
کابین آسانسور در اصفهان

کابین آسانسور در اصفهان

داوین / تلفن :031-45837162

1399/09/09
درب لولایی آسانسور در اصفهان

رکز پخش قطعات آسانسور داوین در اصفهان صفر تا صد قطعات آسانسور خود را با مناسب ترین قیمت از ما بخواهید. مناسب ترین قیمت انواع درب درب لولایی (سنگین و سبک)آسانسور را از ما بخواهید. اوج سعادت ما ایجاد بالاترین حس امنیت در شماست.

داوین / تلفن :

1398/11/01
تراول کابل آسانسور در اصفهان

مرکز پخش قطعات آسانسور داوین

داوین / تلفن :031-45837162

1399/08/19
تامین بالن ( بلیدر یا بلادر ) آکومولاتور

تولید بالن آکومولاتور در لیتراژ مختلف مهندسی معکوس بالن آکومولاتور از انواع برندهای دنیا مانند بوش هیداک اولائر و ... همراه با ارائه مهلت تست و گواهی حسن انجام تاهدات از ارگان های بزرگ صنعتی.

محمد تقیان / تلفن :

1402/08/15
ساخت مجموعه و باکس های فلزی شرکت دیبا لیزر

ساخت انواع مجموعه های فلزی از طراحی تا رنگ (برش لیزر- خمکاریCNC-جوشکاری CO2 و آرگون_ جوش لیزر-مونتاژ-رنگ پودری و آبکاری) به روز ترین و تخصصی ترین طراحی های روز با نرم افزارهای سالید ، کتیا و اتوکد

دیبا لیزر / تلفن :--

1402/08/10
خدمات صنعتی فلزات شرکت دیبا لیزر

طراحی با نرم افزارهای Catia ، Solid works و Auto cad برش لیزر انواع فلزات با بهترین کیفیت از ضخامت 0.2 تا 20 میلی متر خمکاری با دستگاه های پرس برک (CNC) تا طول 3 متر جوشکاری با گاز CO2 و آرگون رنگ الکترواستاتیک و آبکاری ساخت و مونتاژ کلیه ی مصنوعات فلزی

دیبا لیزر / تلفن :--

1402/08/10

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

اتوماسیون صنعتی


اتوماسیون صنعتی یا روباتیزه کردن (Industrial Automation) به معنی استفاده از ابزارهای کنترلی (مثلاً کامپیوتر) به جای انسان به منظور هدایت و کنترل ماشین آلات صنعتی و پروسه‌های تولید است. اتوماسیون به بهره‌گیری از سامانه‌های کنترل (مثل کنترل عددی، کنترل منطقی قابل برنامه ریزی، و دیگر سیستم‌های کنترل صنعتی)، مکانیکی و الکترونیکی به کمک رایانه ها برای پایش (کنترل) خط تولید گفته می‌شود، که در آن هدف، کاهش نیاز به دخالت انسان است.
اتوماسیون از لحاظ لغوی به معنای “کنترل و هدایت دستگاهی بطور خودکار” میباشد. در صنعت امروزی هدف کنترل رسیدن به معنای کامل لغت اتوماسیون است ولی به دلایل متفاوت این هدف امکان پذیر نیست و دربیشتر مواقع یک سیستم نیمه خودکار داریم که بخشی از کنترل توسط اپراتور و بخشی از آن توسط سیستم کنترل تعبیه شده انجام میگیرد.
یکی از مهمترین ارکان تولید صنعتی، اتوماسیون است که تا قبل از پیدایش آن، از دستگاههای مختلفی برای کنترل خطوط تولید استفاده می کردند که هر یک به شکل مجزا عمل می کردند و در آنها محدودیت ها و مشکلات زیادی نیز وجود داشت. هدف از اتوماسیون سازی و استفاده از روبات، افزایش کارایی تجهیزات صنعتی و تولیدی است. هماهنگی و تناسب میان دستگاهها و روباتها و ایجاد شبکه در یک نظام تولید، نتیجه استفاده از تکنولوژی اتوماسیون می باشد.
 سیستم صنعتی اتوماسیون مسئولیتی بیش از کنترل فرایند تولید را بر عهده دارد که توسط کارشناسان مربوطه تنظیم شده و عبارت است از:
•  تبادل اطلاعات بین قسمت های مختلف تولید
•  برقرار کردن استراتژی های کنترلی در کارخانه
•  ایجاد یک واسطه بین کاربر و مجموعه تحت کنترل
 فرایندهای تولید سیستم های اتوماسیون
سیستم صنعتی اتوماسیون دارای دو فرایند تولید می باشد که عبارت است از
•  فرایندهای پیوسته (واگرا) از قبیل پالایش، پتروشیمی، شیمیائی، غذائی و ...
•  فرایندهای گسسته (همگرا) از قبیل خودرو، الكترونیك، لوازم خانگی و ...
 فرایند تولید متناسب با نوع محصول مورد نظر به سه بخش تولید، بسته بندی و توزیع تقسیم می شود که مهمترین بخش فرایند ساخت همان تولید است. روباتهای جابه جا کننده و برش دهنده از سنجش کیفیت مواد اولیه، انجام عملیات ابتدائی ساخت روی آنها تا فراوری محصول نهائی و آزمایش های پایانی کنترل محصول، پای ثابت این بخش در اکثر خطوط تولید می باشند. اما از آنجا که تمام فراورده ها و محصولات در پایان فرایند تولید نیاز به بسته بندی دارند و عواملی از قبیل سادگی حمل، مدت مصرف، مسائل بهداشتی، و.... در کیفیت محصول و توزیع فروش آن تأثیر گذارند، نیازمند نظارت نیروی انسانی است. زمان قرار گرفتن محصولات در خودروهای باربری تا عرضه محصول در فروشگاهها بخش توزیع انجام می شود. در این مرحله نیز استفاده از روباتهای ویژه بارگیری و خطوط حمل و نقل هوشمند، یکی از مهمترین دستاوردهای اتوماسیون در بخش توزیع است. 
 اجزاء کنترل در یک سیستم اتوماسیون صنعتی
اتوماسیون (خودکاری) از سه قسمت اساسی تشکیل شده است که عبارتند از:
•  اندازه‌گیرها
•  کنترل کننده
محرک‌ها که در ادامه هرکدام از این سه قسمت توضیح داده می‌شود.
1- اندازه‌گیرها: اندازه‌گیرها در واقع چشم سیستم‌های کنترل محسوب می‌شوند و با کمی سازی مقادیر فرایندی کنترل کننده را از وضعیت موجود در فرایند آگاه ساخته و در نتیجه کنترل کننده فرمان مورد نیاز را به محرک جهت کنترل فرایند و رسیدن به نقطه تنظیم مورد نظر ارسال می‌نماید. هر دستگاه اندازه‌گیری شامل سه جزء اساسی سنسور، ترانسدیوسر و ترانسمیتر می‌باشد.
- سنسور (Sensor) سنسور قطعه‌ای است که به پارامترهای فیزیکی نظیر حرکت، حرارت، نور، فشار، الکتریسیته، مغناطیس و دیگر حالات انرژی حساس است و در هنگام تحریک آنها از خود عکس العمل نشان می‌دهد و برای این عکس العمل نیاز به انرژی خارجی ندارد.
-  ترانسدیوسر (Transducer) ترانسدیوسر قطعه‌ای است که وظیفه تبدیل حالات انرژی به یکدیگر را برعهده دارد، سنسور پارامتر مورد اندازه‌گیری را به ترانسدیوسر تحویل می‌دهد، سپس ترانسدیوسر آن را به یک سیگنال قابل درک برای کنترلر تبدیل می‌کند لذا برای انجام این تبدیل نیاز به یک منبع انرژی خارجی دارد.
-  ترانسمیتر (Transmitter) ترانسمیتر وسیله‌ای است که یک سیگنال خروجی ترانسدیوسر را به سیگنال استاندارد قابل انتقال تبدیل می‌نماید. از معروفترین استانداردهای ترانسمیترها می‌توان به استاندارد ۴ تا ۲۰ میلی آمپر و ۰ تا ۱۰ ولت اشاره نمود.
۲-  کنترل کننده: قسمت دوم ابزاردقیق بخش کنترل می‌باشد. کنترل عبارتست از سوق و نگهداری یک یا چند فرایند به وضعیت یا وضعیت‌های مطلوب یا مورد نظر. این مفهوم در برگیرنده کنترل کمی، کیفی، حفظ ایمنی و محیط زیست می‌باشد که اهداف اساسی کنترل می‌باشند.
۳-  محرک‌ها: محرک‌ها ادواتی هستند که سیگنال خروجی را از قسمت کنترل کننده گرفته و متناسب با این سیگنال‌ها عمل می‌کنند. از عمده ادوات خروجی می‌توان به شیرهای کنترل و الکتروموتورها اشاره کرد. این ادوات با عملکرد خود باعث کنترل پارامترهای اندازه‌گیری شده در مقدار مطلوب و مورد نظر می‌شوند.
 مانيتورينگ
   يكي ديگر از مباحث مهم و مرتبط با اتوماسيون صنعتي ، مانيتورينگ مي باشد . امروزه مانيتورينگ يكي از نيازهاي اساسي بسياري از صنايع به خصوص صنايع بزرگ مي باشد. بسياري از صنايع بزرگ مانند صنايع پتروشيمي ، صنايع توليد انرژي ، صنايع شيميايي و ... بدون استفاده از سيستم مونيتورينگ مناسب قادر به ادامه كار خود نيستند . مونيتورينگ عبارت است از جمع آوري اطلاعات مورد نظر از بخشهاي مختلف يك واحد صنعتي و نمايش آنها با فرمت مورد نظر براي رسيدن به اهداف ذيل :
- نمايش وضعيت لحظه اي هر يك از ماشين آلات و دستگاهها
- نمايش و ثبت پارمترهاي مهم و حياتي يك سيستم
- نمايش و ثبت آلارمهاي مختلف در زمانهاي بروز خطا در سيستم
- نمايش محل خرابي و زمان وقوع ايراد در هر يك از اجزاي سيستم
- نمايش پروسه هاي توليد با استفاده از ابزارهاي گرافيكي مناسب
- تغيير و اصلاح Set Point ها حين اجراي پروسه توليد
- امكان تغيير برخي از فرايندهاي كنترلي از طريق برنامه مونيتورينگ
- ثبت اطلاعات و پارمترهاي مورد نظر مديران از قبيل زمانهاي كاركرد، ميزان توليد ، ميزان مواد  اوليه مصرفي ، ميزان انرژي مصرفي و ...